Current track

Title

Artist

Background

Prin orice COMANDA de la libraria Maranatha, ajuti un copilas sa traiasca!

Written by on noiembrie 6, 2020


Povestea lui Gabriel Hartl
 

Gabriel Hartl, un băiețel de doar 9 anișori suferă de cancer pe creier din anul 2019. El este din Mehadia, jud. Caraș Severin și în prezent se află la spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Gabriel a trecut printr-o operație extrem de gravă efectuată pe creier și prin multe cure de chimioterapie, însă fără nici un rezultat. Din păcate, el este în al doilea an de tratament și nu se știe cât va mai trebui să ducă această luptă. 
 
Starea lui este una foarte gravă iar părinții lui, care permanent stau lângă el, au trimis analizele la o clinică în Austria, de unde în curînd vor primi rezultatele iar Gabriel va trebui să plece cât de repede. Din păcate, costul este enorm de mare pentru familia lui Gabriel, cost pe care nu își permit să îl acopere.
Implică-te și tu pentru Gabriel! Viața lui depinde de această sumă de bani!
 
Donează! 
Cumpără! 
Roagă-te!

CUM POȚI SĂ-L AJUȚI ȘI TU PE GABRIEL?1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către GABRIEL și familia lui.Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-l in acest fel si pe Gabriel.De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz.

Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Misiunea Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă. Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru GABRIEL.

Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

ING 

IN LEI: RO 89 INGB 0000999910724405

 

 

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401

IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401

COD SWIFT: BTRLRO22

SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

CODE SWIFT: RZBRROBU

SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

   

 

Poți comanda biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/ 

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html 

Numărul de telefon la care pot fi contactați părinții lui Gabriel este: 0787205095 (mama lui Gabriel)

NU UITA să te rogi pentru Gabriel!

COMANDA sau DONAȚIA ta îi poate salva viața!

 

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor. 

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

 

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro