Current track

Title

Artist

Background

PROGRAMUL Școlii Kairos pentru Misiune Internă 2020 (VIDEO)

Written by on august 17, 2020

Ești gata să duci Evanghelia semenilor tăi? Școala de Misiune Kairos, prin programul de misiune internă, echipează și formează oameni care au pe inimă lucrarea de evanghelizare și plantare de biserici în România. Programul de misiune internă se adresează celor care au primit chemarea de a fi evangheliști și doresc să se instruiască în vederea acestui scop.

Cursurile se desfășoară pe o perioadă de 6 luni (octombrie 2020 – martie 2021), la Suceava (Str. Morii, nr. 224, Sfântu Ilie – Google Maps: Școala Kairos).

Școala de Misiune asigură instruirea teoretică și practică a candidaților pentru misiunea internă. Oferă un cadru propice creșterii spirituale, acumulării de cunoștințe necesare misiunii interne. Dacă ai pe inimă o mare dorință să împărtășești Evanghelia semenilor tăi și vrei să te instruiești în domeniul acesta, te așteptăm la Școala Kairos!

OBIECTIVE:

1. În decursul celor 6 luni de zile, studenţii să primească pregătirea necesară, atât teoretică, cât şi practică pentru o bună desfăşurare a lucrării de evanghelizare. Studenţii să fie echipaţi, în mod special, pentru a împărtăşi dragostea lui Hristos românilor care încă nu au auzit Evanghelia;
2. Să-i echipeze pentru lucrări specifice de evanghelizare;
3. Să experimenteze în cadrul misiunilor pe termen scurt lucrul în echipă, slujirea, evanghelizarea, ucenicizarea, plantarea de biserici;
4. Dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi relaţionare.
5. Studenții să îi poată învăța, la rândul lor, și pe alți creștini cum să prezinte Evanghelia.

Programul este structurat în 4 module, care cuprind câte 7 sau 9 cursuri fiecare.

1. Evanghelizare
2. Teologie & Biblie
3. Teorie în practică
4. Practică

PRACTICĂ

Fiecare student va fi implicat în mod practic în următoarele activități:
Evanghelizare de stradă și personală;
Ucenicizare;
Predicare în biserici locale;
Slujire în biserici;
Lucrare cu tinerii, adolescenţii şi copii;
Proiecte sociale în puncte de misiune;
Vizite la aziluri, spitale, penitenciare.
2 călătorii misionare, una la o biserică din mediul rural și alta la o biserică din mediul urban.

ADMITERE

Înscrierile se pot face până la data de 15 septembrie 2020;
Interviul va avea loc pe data de 21 septembrie 2020;
Data începerii anului școlar: 5 octombrie 2020.
Pentru mai multe detalii, contactați-ne la:
Email: scoala@agentiakairos.ro
Telefon: +40 744 754 457 (Valentin Hrihorciuc) – română | +40 720 996 092 (Andrew Worsop) – engleză.

COSTURI

Taxa de școlarizare : 250 EURO. Include cazarea, mâncarea și cheltuielile pentru călătoriile misionare din timpul studiilor. Taxa se va achita 50% în cursul lunii octombrie, iar restul până în luna ianuarie 2021. Studenţii pot beneficia de burse.

ÎNSCRIERI ONLINE

Pentru a te înscrie la Școala de Misiune Kairos te rugăm să urmezi următorii pași:

Descarcă Formularul pentru Recomandarea Bisericii. Prezbiterul sau Păstorul Bisericii de care aparțineți trebuie să completeze formularul pentru dumneavoastră si să îl trimită prin email sau să îl trimită Școlii prin poștă sau alte servicii de curierat.

Completați Cererea de Înscriere sau puteți descărca Formularul de înscriere SMK.

Vrei să fii parte integrantă a Misiunii Externe și Interne? Vrei să Îl cunoști pe Dumnezeu profund și să împărtășești această cunoștință cu oamenii de pretutindeni? Îți dorești să fii un instrument activ în Marea Trimiterii, dar nu te simți suficient de pregătit? Vrei să transmiți dragostea revărsată de Domnul în viața ta, dar nu știi unde și cum să o faci? Școala de Misiune Kairos este un loc potrivit. Aplică acum și descoperă planul lui Dumnezeu pentru viața ta, pentru chemarea ta și obține cunoștințe care te vor ajuta să fii un creștin autentic și relevant pentru comunitatea în care Domnul te-a pus.