Current track

Title

Artist

Background

Rodica Cuc administratoare blogul RODI AGNUS DEI a plecat la Domnul!

Written by on iulie 5, 2021

Vreau sa anunt toti prietenii nostri de pe Facebook, o veste trista care ne-a lasat in soc si la care nu ne-am asteptat. Sotia mea iubita, Rodica Cuc, a trecut la Domnul la data de 29 iunie, 2021, la varsta de numai 58 de ani, la doua saptamani dupa ziua ei de nastere. Ea este fiica Pastorului George Galis, Fondatorul bisericii Philadelphia, din Chicago, un Pastor care a iubit si ajutat pe toti oamenii indiferent de confesiunea lor religioasa.
Rodica a lucrat cu multa placere si daruire, la blogul RODIAGNUSDEI, pe care l-a pornit cu putin inainte de trecerea la Domnul a tatalui sau. Acest blog crestin a ajuns sa fie blogul numarul unu a crestinilor din Romania, la care a activat pana ce a cazut bolnava, cand nu a mai putut sa lucreze la el din cauza bolii. A vrut sa se faca bine si sa continue aceasta lucrare pe care a facut-o din dragoste pentru Dumnezeu si pentru fratii si surorile de pretutindeni. Serviciul de priveghi va avea loc la Biserica Philadelphia din Chicago, Joi 8 iulie la ora 7 seara ora Chicago, iar serviciul de inmormantare va avea loc vineri 9 iulie la ora 10 dimineata, ora Chicago.
Stim ca Domnul a iubit-o si este ea acum in vesnicie la loc bun, unde se intalneste cu toti cei dragi ai ei, A trecut la Domnul cu zambet pe fata, ca si a unui copilas care zambeste prin somn in timpul unui vis frumos, ingeresc. Am fost la capataiul ei, impreuna cu copiii nostri cand Domnul a luat-o acasa la El.
Noi o vom plange si vom ramane indurerati cat vom trai pe acest pamant de pierderea ei, ea plecand mult prea devreme din mijlocul nostru. Va multumim tuturora celor care au indragit-o pe sotia mea iubita pe care Dumnezeu a tinut-o alaturi de mine 40 de ani. Ii vom simti lipsa forever. O iubim forever!
Sotul Avram Cuc si copiii nostri, Leslie, Jackie, Stefanie, Richie, Jeremy. God Bless you all, Thank you for everything!


Current track

Title

Artist

Background