Current track

Title

Artist

Background

Scrisoare de rugăciune – Familia Rai, India

Written by on ianuarie 30, 2021

 Dragii noștri,

Vă salutăm cu pacea Domnului și vă dorim tuturor un nou an binecuvantat în care fiecare zi să ne aducă o mai adâncă și bogată cunoaștere a dragostei și credincioșiei Domnului nostru scump!

În scrisoarea trecută vă spuneam să vă rugați pentru un program evangelistic pentru copiii din vecinătate. Cu ajutorul Domnului, de Crăciun am avut un timp binecuvântat cu mai mulți copii și chiar adolescenți care au ascultat cu atenție despre venirea Domnului Isus în lume pentru a fi Mântuitorul nostru. Îi mulțumim Domnului pentru toți acești copilași și ne rugăm pentru mântuirea lor și a familiilor lor.

De asemenea, Raja a reușit să continue întâlnirile de studiu biblic cu tinerii din Gorubathan și îi mulțumim Domnului pentru setea acestor tineri pentru a cunoaște și a înțelege mai mult din Cuvântul Domnului!

Domnul a îngăduit să trecem printr-o mare încercare la acest început de an. Eram însărcinată și sănătatea mea nu a fost bună și am pierdut sarcina. Durerea noastră a fost și mai mare pentru că aceasta a fost a doua sarcină pierdută. Vă rugăm să vă rugați pentru mine, pentru vindecare și mângâiere.

Rugați-vă pentru Baruch, pentru examenele de sfârșit de clasa I, pe care încă nu stim dacă le va da online sau la școală.

Rugați-vă pentru noi, ca Domnul să ne întărească și să ne ajute să aducem mult rod pentru slava Lui în acest nou an. Rugați-vă pentru sănătate și protecția Domnului peste noi!

Vă mulțumim din inimă că sunteți alături de noi chiar dacă sunteți departe și ne ajutați să înaintăm în lucrarea Domnului prin rugăciuni și sprijinul trimis pentru nevoile noastre!

Domnul să vă răsplătească și să vă ocrotească pe fiecare în parte!

Cu dragoste în Domnul,

Gabriela, Raja și Baruch Rai