Current track

Title

Artist

Background

SEMINAR Biblic asupra Epistolei lui Pavel către Efeseni, cu Vasile Filat

Written by on septembrie 5, 2020

În perioada, 4-6 septembrie 2020, pastorul Bisericii Baptiste „Buna Vestire” din Chișinău, Vasile Filat, invită toți creștinii doritori de a se aprofunda în studierea Cuvântului lui Dumnezeu la Seminar de Creștere Spirituală în baza Epistolei lui Pavel către Efeseni. Evenimentul va fi găzduit offline de Tabăra din Horjești, județul Hîncești, Republica Moldova și online pe ZOOM AICI cu parola: 502733.

Deschiderea seminarului începe vineri, 4 septembrie, la ora 19:00. Puteți achiziționa manualul pentru studiul biblic în format electronic pe Eurasia Precept.org

„Epistola lui Pavel către Efeseni este despre poziția pe care o avem noi în Hristos și despre acele binecuvântări duhovnicești cu care am fost binecuvântați în locurile cerești. Prima parte pune temelia înțelegerii identității noastre în Hristos. Fără această înțelegere nu putem duce o viață biruitoare asupra păcatului și nu putem experimenta din plin bucuria aflării în Hristos. A doua parte a epistolei abordează aspecte practice, foarte necesare fiecărui din nou, cum ar fi: relația în familie, relația cu oamenii la locul de muncă, implicarea în biserică cu darul tău spiritual, dragostea în relațiile cu aproapele, lupta spirituală practică, etc”, explică pastorul Vasile Filat.

Epistola apostolului Pavel către Efeseni arată cine suntem noi în Hristos și cum trebuie să ne purtăm într-un chip vrednic de înalta chemare pe care am primit-o. Învață cum îi alege, transformă și îi împuternicește Dumnezeu pe sfințiii Săi, astfel încât ei să trăiască o viață plăcută Lui. Studiind cursul Efeseni care este format din 10 lecții, vei înțelege că Biserica care este zidită în dragoste, va umbla în dragoste și în putere.

Pentru mai multe detalii și înscrieri, puteți apela la numrăul de telefon: +(373)69043143.