Current track

Title

Artist

Background

Sesiune de Informare despre adopție și plasament familial

Written by on decembrie 4, 2020

Te interesează procesul de adopție și plasament familial? Visezi să oferi brațele tale părintești unui copil abandonat, dar nu știi cum? Află toate detaliile într-o sesiune de informare miercuri, 9 decembrie, alături de Alianța România Fără Orfani și Tzubys Kids.

Liviu Mihăileanu, și Mirela Mihăileanu vă ghidează prin tot procesul de adopție și pașii spre plasamentul familial, într-o sesiune online, miercuri de la ora 19:00. Află de la profesioniști tot procesul prin care trece un copil în sistemul de protecție până la adopție sau reintegrare.

Participarea este gratuită însă locurile sunt limitate (20 locuri) motiv pentru care te rugăm să te înscrii. Sesiunea se desfășoară pe Zoom fără transmitere live pe Facebook.

Dacă nu ai reușit să te înscrii în această sesiune scrie un email către contact@arfo.ro și te anunțăm următoarea dată disponibilă.

Liviu Mihăileanu este președintele Alianței România Fără Orfani, iar Mirela Mihăileanu este formator acreditat Trauma Competent Caregivind. Pune capăt frământărilor, află răspunsurile la toate întrebările și fii pregătit pentru procesul birocratic.

Pentru mai multe detalii urmăriți pagina oficială a evenimentului Facebook AICI!

 


Current track

Title

Artist

Background