Current track

Title

Artist

Background

Sfârșitul calvarului! Camelia Smicală a venit în România cu tot cu Maria și Mihai! VIDEO

Written by on iulie 12, 2021

Sfârșitul calvarului Cameliei Smicală care astăzi a ajuns în România împreună cu toată familia, inclusiv cu Mihai și Maria, cei doi copii sechestrați zeci de luni de statul finlandez.

Alături de cei menționați mai sus sunt și Andreea (fiica mai mare) și Ari (noul soț al Cameliei) iar imaginile de mai sus surprind momentul în care toți aceștia au fost întâmpinați la Aeroportul Otopeni de câțiva prieteni.

Flori, cadouri pentru copii, exclamații de bucurie și lacrimi – acestea au fost ingredientele pe care Camelia, Mihai și Maria le-au primit la primii pași făcuți pe pământ românesc.

„Mulțumim din suflet. Vă iubim pe toți. Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi. Care v-ați rugat pentru noi. Voi toți sunteți familia noastră”, a spus Camelia Smicală, cu ochii în lacrimi, la finalul întâlnirii cu românii care au așteptat-o la Otopeni.

Probabil că în această seară (sau cel târziu mâine), Camelia și familia ei vor ajunge la Piatra Neamț acolo unde părinții ei îi așteaptă cu atîta emoție. În toți acești ani de calvar, părinții Cameliei (pensionari octogenari) nu au obosit să pledeze cauza fetei lor și a celor doi nepoți. Au făcut apeluri către autorități, au dat declarații presei, au participat la mitingurile de susținere.

Drama Cameliei și a celor doi copii (ajunși între timp adolescenți) a început în martie 2015

Citeste mai mult https://vestea.net/sfarsitul-calvarului-camelia-smicala-a-venit-in-romania-cu-tot-cu-maria-si-mihai-video/?fbclid=IwAR1-CDNE46pJBjt-W-Vbq5wA3PdAd3MX_-ZtjGspy5rnH-52e-lEeg9g3nU