Current track

Title

Artist

Background

Siguranta Datelor

Siguranța datelor este o preocupare fundamentală pentru noi, iar eforturile noastre sunt concentrate în asigurarea confidențialității și securității informațiilor furnizate de utilizatorii noștri. Prin urmare, am elaborat o politică de confidențialitate și securitate a datelor pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale sunt tratate cu cea mai mare grijă și protejate împotriva accesului neautorizat.

**Colectarea informațiilor:**

Prin intermediul site-ului nostru radio, colectăm informații doar atunci când acestea sunt furnizate voluntar de către utilizatori. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la, nume, adresă de e-mail și alte detalii necesare pentru participarea la diverse activități pe site.

**Utilizarea informațiilor:**

Informațiile colectate sunt utilizate exclusiv în scopurile pentru care au fost furnizate. Acestea pot include, dar nu se limitează la, trimiterea de actualizări, newslettere sau alte informații legate de conținutul și activitățile noastre radio.

**Protecția datelor:**

Adoptăm măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, pierderii, distrugerii sau alterării acestora. Colaborăm cu furnizori de servicii de încredere și implementăm cele mai bune practici în materie de securitate a datelor.

**Confidențialitatea informațiilor:**

Nu dezvăluim, vânzăm sau tranzacționăm în alt mod informațiile personale colectate de la utilizatori către terțe părți fără consimțământul explicit al acestora, cu excepția cazurilor în care este necesar din punct de vedere legal sau pentru protejarea drepturilor noastre legale.

**Accesul la informații:**

Oferim utilizatorilor posibilitatea de a accesa, corecta, șterge sau solicita informații cu privire la datele lor personale. Aceste cereri vor fi procesate în timp util, în conformitate cu legislația în vigoare.

**Actualizări ale Politicii de Confidențialitate:**

Politica noastră de confidențialitate poate suferi modificări periodice pentru a reflecta schimbările aduse site-ului nostru sau reglementărilor legale. Utilizatorii vor fi notificați în mod corespunzător cu privire la orice modificare semnificativă a politicii.

Prin utilizarea site-ului nostru radio, vă exprimați acordul cu această Politică de Confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la securitatea datelor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail

<a href=”mailto:contact@radiopeniel.ro„>Trimite Email</a>

Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că faceți parte din comunitatea noastră!