Current track

Title

Artist

Background

Ștefan Cuibuș – unul din pilonii Bisericii „Vestea Bună” din Cluj Napoca a plecat la Domnul

Written by on octombrie 8, 2020

În seara zilei de 4 octombrie 2020, fratele Cuibus Ștefan, unul din veteranii bisericii Bisericii „Vestea Bună” din Cluj-Napoca, și-a încheiat alergarea aici pe pământ la frumoasa vârstă de 92 de ani. A fost neobosit în slujirea sa, până în urmă cu câțiva ani când vârsta înaintată și-a spus cuvântul. A fost conducătorul bisericii timp de 20 de ani, între anii 1963-1983.

Neputinţa fizică din ultima parte a vieții pământești l-a ținut departe de comunitatea de credință în care a fost conducător timp de 20 de ani. O perioadă grea de slujire, între anii 1963-1983, când credința românilor a fost pusă la grea încercare de regimul communist.

În dreptul fratelui Cuibus Ștefan se potrivesc cuvintele Apostolul Pavel: „M-am luptat lupta cea bună, mi-am isprăvit alergarea, am păzit credinţa. De acum mă aşteaptă cununa neprihănirii, pe care mi-o va da în „ziua aceea” Domnul, Judecătorul cel drept. Şi nu numai mie, ci şi tuturor celor ce vor fi iubit venirea Lui.” 2Timotei 4:7-8

Slujba de înmomântare a fost oficiată miercuri, 7 octombrie, la capela cimitirului reformat din cartierul Someșeni.

Din partea Bisericii „Vestea Bună” și a conducerii acesteia, Pastor Daniel Bujeniță.

Echipa ȘtiriCreștine.ro exprimă condoleanțe familiei și bisericii locale. Ne alăturăm în rugăciune pentru mângâierea sufletelor voastre provocate de această despărțire pe termen scurt. Vă dorim ca trăirea lui să fie copiată de toți urmașii acestei biserici care l-au cunoscut și faptele lui să fie moștenite de toți urmașii familiei Cuibuș.