Current track

Title

Artist

Background

Sufar de LEUCEMIE! Comanda o Biblie si AJUTA-MA sa imi platesc tratamentul!

Written by on august 20, 2020


Povestea lui Iustinian

Dragi prieteni,

La doar un anișor, Iustinian, copilașul nostru suferă de leucemie acută bilineară, o formă foarte rara de cancer in sange! Din luna mai a acestui an, de când a fost diagnosticat cu această boală, Iustinian a urmat, în Iași, un tratament cu patru cure de chimioterapie, totul, însă, fără nici un rezultat. Boala nu s-a ameliorat defel, din contră, Iustinian are ficatul foarte mărit și, ca un alt efect advers, corpul lui s-a umflat foarte tare.

Această boală fiind foarte rară la copii, până acum în România nu a fost conceput un tratament specific. Medicii de la noi din țară nu i-au dat mai mult de 20% șanse de vindecare, însă, inima noastră de părinți a refuzat să renunțe la luptă. Din acest motiv, noi, părinții lui, am contactat mai multe clinici din străinătate care ar putea trata boala lui Iustinian. Vestea bună am primit-o de la Clinica Bambino Gesu din Roma, Italia, o clinică unde Iustinian va începe cât de curând tratamentul.   

Din păcate, costul tratamentului se ridică la peste 80.000 de euro, bani pe care, noi, ca părinți, nu îi avem dar, pe care, prin credință, sperăm să îi strângem.

Comandă pentru puișorul nostru de la Libraria Crestina Maranatha https://www.librariamaranatha.ro/, o Biblie, o carte crestina sau un cadou crestin, si îi poti salva viata.

Comanda o Biblie, aici: https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Comanda cadouri, aici: https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html

Comanda carti crestine aici: www.librariamaranatha.ro

În acest fel îi poți oferi o speranță în plus la viață lui Iustinian.
Numărul de telefon la care putem fi contactați este: 0751126557

Te rog, poartă-ne în rugăciunile tale, pentru ca Dumnezeu să îi ofere copilașului nostru vindecare completă!

Cu multă recunoștiință,
părinții lui Iustinian.

Regulament si modalitati de ajutor:

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor. 

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

Cu respect

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro