In luna octombrie Librăria Maranatha vine în fața dumneavoastră cu o noua strangere de fonduri pentru un alt caz de boală gravă care produce multă durere unui copilaș.

De data aceasta este vorba despre Ilinca Nistor, o fetiță scumpă din București care la doar 2 anișori suferă de o boală cumplită, epidermoliza buloasa. 

Boala aceasta genetică este incurabilă, iar pentru o viață cât mai aproape de normal, Ilinca are nevoie zilnic de pansamente și de creme speciale care să îi aline din dureri și să îi îngrijească rănile.

Încă de la naștere trupul fetiței a fost plin de răni deschise suferința făcând parte din viața ei încă de când venit pe lume, iar acum trupușorul ei este

plin de bule care se sparg și se transformă în răni deschise. Orice atingere sau zgârietură ii provoaca beșici care se transformă apoi in răni.E foarte greu pentru Ilinca mai ales pentru că vârsta de 2 anișori la copii e o vârsta a descoperirilor și un timp pentru joacă și explorare așa că micuța ajunge ca mânuțele și coatele să le aibă cele mai afectate de rănile deschise.

 

Ilinca nu se poate juca normal ca și alți copii pentru că riscă mereu să se rănească așa că trebuie supravegheată in permanență cu extrem de multă grijă.Rănile micuței trebuie zilnic îngrijite cu creme preparate in farmacie și cu bandaje speciale. În plus, pentru că are mereu răni pe corp pierde sânge, așa că, este nevoită să urmeze tratamente cu vitaminte.

Lună de lună suma pentru tratamentele Ilincăi se ridică la peste 5000 ron. Părinții nu își permit aceste tratamente așa că fiecare bănuț donat este un ajutor

extraordinar și îi oferă Ilincăi o viață cu mai puțină durere. Ilinca are nevoie de noi toți!

Ilinca are nevoie să îi fie pansate rănile. AJUTĂ ȘI TU!CUM POȚI SĂ O AJUȚI ȘI TU PE ILINCA?1. Plasează o comandă pe site-ul www.librariamaranatha.ro. O parte din profitul din vânzări va fi direcționat către ILINCA și familia ei.Poate ai avut de gând de dinainte să cumperi o  biblie, o carte sau un cadou – ai posibilitatea să o faci printr-o comandă pe site ajutandu-o in acest fel si pe Ilinca. De asemenea, la Finalizarea Comenzii ai posibilitatea, suplimentar, să faci și o donație pentru acest caz.

Plata pentru comanda împreună cu donația ta o vei face direct curierului ca sumă ramburs la livrarea pachetului.2.  A doua opțiune o reprezintă posibilitatea de a face o DONAȚIE direct în contul Asociatiei Speranta penrtu Romania (Libraria Maranatha) fără să fii nevoit să treci prin procesul de comandă.

Avem rugămintea ca atunci când vei trimite donația ta în acest fel, la detalii transfer să menționezi: Donație pentru ILINCA.Titular cont: Asociatia Misiunea Speranta pentru Romania (Libraria Maranatha)

 

BCR (Banca Comerciala Romana)

IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003

IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002

COD SWIFT: RNCBROBU

SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Banca Transilvania

IN LEI: RO18BTRLRONCRT0365344401

IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401

COD SWIFT: BTRLRO22

SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

Raiffeisen Bank

IN LEI: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338

IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757

CODE SWIFT: RZBRROBU

SUCURSALA: Chisineu Cris, jud. Arad

   

 

Poți comanda biblii aici:

https://www.librariamaranatha.ro/biblii.html

Poți comanda cărți aici:

https://www.librariamaranatha.ro/ 

Poți comanda cadouri aici:

https://www.librariamaranatha.ro/cadouri-crestine.html 

Numărul de telefon la care pot fi contactați părinții Ilincăi este: 0727863125 (mama Ilincăi)

NU UITA să te rogi pentru Ilinca!

DONAȚIA ta îi poate salva viața!

 

Regulament si modalitati de ajutor:

 

Libraria Maranatha apartine asociatiei umanitare ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, si isi desfasoara activitatea econonica conform reglementarilor legale in vigoare prin OG nr. 26/2000, cu modificarile introduse de Legea nr. 246/2005. Sponsorizarile se fac pe baza Legii Sponsorizarii nr. 32/1994 cu modificarile ulterioare.

 

1. Inainte de a intra intr-o campanie de ajutor din partea Librarie Maranatha, fiecare caz umanitar este verificat de catre reprezentatii librariei pe baza documentelor medicale, anchete sociale, etc;

 

2. Suma pe care Libraria Crestina Maranatha o va sponsoriza beneficiarului se stabileste de comun acord cu acesta / reprezentatii legali / parinti, etc, in functie de nevoile exprimate, pe baza documentelor justificative / medicale;

 

3. Libraria Maranatha pune la dispozitie 3 modalitati de ajutor pentru fiecare caz in parte:

 

a. Primul ajutor este direct din partea Librariei Crestine Maranatha prin asociatia umanitara ,,Misiunea Speranta pentru Romania”, oferit din profitul net obtinut din vanzarea de Biblii, carti crestine si cadouri crestine;

 

b. Fonduri din donatiile clientilor – libraria ofera posibilitatea clientilor, optional, pe langa produsele comandate sa faca donatii pentru beneficiar. Donatiile se pot face in cosul de cumparaturi.

 

Aceste donatii vor apare pe factura si vor fi platite odata cu comanda, fiind oferite ulterior beneficiarului.

 

c. Vom posta numarul de telefon al beneficiarului, reprezentati legali sau parinti, si adresa. Cei care doresc, vor putea lua legatura direct cu beneficiarul si il vor putea ajuta in mod direct si personal. La finalul campaniei libraria noastra impreuna cu beneficiarul va face public sumele donate primite personal din partea donatorilor, in urma campaniei noastre de mediatizare.

 

4. Beneficiarul va primi atat fondurile stabilite din vanzari (din profitul net) din partea Librariei Crestine Maranatha cat si donatiile primite odata cu comenzile clientilor. 

 

5. La finalul fiecarei campanii de ajutor, vom realiza marturii video cu beneficiarii / reprezentantii legali / parinti, in care acestia vor confirma ajutorul primit din partea noastra si vor transmite un mesaj video de multumire catre clientii nostri.

 

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati Termenii si Conditiile acestui site.

 

 

 

Cu respect

 

Libraria Crestina Maranatha

 

www.librariamaranatha.ro