Current track

Title

Artist

Background

Timpul Mulțumirii: „Pâine și pește pentru 5000”

Written by on noiembrie 19, 2020

La încheierea proiectului „Pâine și pește pentru 5000”, se cuvine să-I mulțumim Domnului și celor care au dăruit din venitul lor pentru familiile afectate de pandemie din zonele unde lucrează misionarii români! Suntem plini de recunoștință pentru toată lucrarea care s-a făcut prin acest proiect!

Prin binecuvântarea Domnului și generozitatea fraților și surorilor, ținta campaniei a fost atinsă și până în prezent s-au făcut 2114 pachete cu alimente de bază, de care au beneficiat peste 6000 de persoane. Misionarii încă mai pregătesc pachete deoarece donațiile continuă să vină, deși proiectul s-a încheiat. Precum belșugul de la înmulțirea pâinilor din pustiu, și azi experimentăm o minune și ne rugăm ca Domnul să-și continue lucrarea după planul Său cel desăvârșit, mai mult decât cerem sau gândim noi.

Conținutul pachetelor a variat în funcție de țară, costurile fiind între 14 lei și 240 lei pentru un pachet.

Am primit multe fotografii, mărturii frumoase și mulțumiri de pe câmpul de misiune, pe care probabil le-ați văzut deja pe site sau în scrisorile de informare. O dată cu „pâinea cea de toate zilele”, misionarii au putut împărtăși și despre Pâinea care S-a coborât din cer, care dă lumii viață. Am fost foarte încurajați să vedem curajul misionarilor, care și-au asumat riscul de a face distribuția alimentelor în plină pandemie.

Apreciem efortul tuturor celor 88 de donatori, persoane fizice sau biserici care au făcut colecte speciale pentru acest proiect! Fiți binecuvântați de Domnul și El să vă răsplătească tuturor celor care ați dăruit cu dragă inimă!

Echipa Kairos
Departamentul Proiecte


Current track

Title

Artist

Background