Current track

Title

Artist

Background

Toni Berbece: Apel urgent la rugăciune pentru familia căreia i s-au luat cei șapte copii

Written by on mai 6, 2021

Familiei Furdui i-au fost luați toți cei șapte copii pe neașteptate, fără niciun avertisment (pentru că de fapt n-aveau de ce să dea un avertisment întemeiat). Un motiv “invocat” de ei ar fi faptul că cel mai mare băiat al acestei familii, un adolescent, s-ar fi plâns de “disciplina” de acasă. Știm cu toții că o astfel de “plângere” nu poate fi un motiv întemeiat și care să ducă la o astfel de măsură extremă. Să nu uităm că alți copii au fost “confiscați” din sânul familiei pe motiv că sunt “maltratați” pentru că nu li se dă acces nelimitat la internet, cât și alte libertăți necuvenite vârstei.

Oare vin vremuri în care nu ne mai putem crește și educa copiii, oare vin vremuri în care nu-i mai putem pedepsi sau nu le mai putem interzice lucruri?În această familie n-a fost vorba de lipsa hranei, nu a fost vorba de lipsa afecțiunii părintește, nici vorbă de lipsa educației, ci, așa cum și domnul Senator Titus Corlățean spunea într-o intervenție pentru această familie, putem presupune că avem parte și de un atac asupra credinței acestei familii, credință care are un set de valori si reguli date de Scriptură, cu care această lume nu mai este de acord.

Așadar, cred că avem de a face cu un alt “abuz” îndreptat contra unei familii de români. Ne rugăm ca Dumnezeu să le facă dreptate, precum familiei Bodnariu, și să readucă acasă cei șapte copilași. Mâine va avea loc un proces important și-i cerem Tatălui Ceresc să schimbe mințile și inimile celor ce alcătuiesc această “autoritate” omenească. In tot acest timp de zbucium, ne rugăm ca părinții să fie întăriți și să-și pună nădejdea în Dumnezeu.

Cu prețuire,Toni Berbece


Current track

Title

Artist

Background