Current track

Title

Artist

Background

Trebuie să abordeze pastorii probleme sociale și politice?

Written by on ianuarie 26, 2021

Ce aveți voi, pastorii, cu politica? De ce vă amestecați unde nu este treaba voastră? Nu aveți de lucru în biserică?

Acestea sunt unele din întrebările sau învinuirile care sunt aduse pastorilor și slujitorilor Evangheliei de către cei care sunt incomodați de implicarea noastră în procesele și evenimentele politice și sociale. Vin cu acest articol să răspund de ce este important să ne implicăm noi, pastorii, și de ce trebuie să o facem în proporții mai mari.

Noi zburăm în același avion

Fiind în Armenia, un prieten mi-a spus acest banc. În timp ce un avion se prăbușea și toți oamenii strigau în panică, unul stătea liniștit și calm pe scaun. Cel care sta alături l-a întrebat:
– Înțelegi că avionul este în prăbușire?
– Da.
– Și cum poți sta așa liniștit?
– Ești proprietarul avionului?, a întrebat pasagerul “calm”…
– Nu.
– Atunci de ce îți faci griji?
Cam așa gândesc oamenii care cred că noi, slujitorii Evangheliei, nu trebuie să ne implicăm și nici măcar să ne expunem cu privire la procesele politice și sociale. Noi tot în același “avion” zburăm și înțelegem că dacă se prăbușește “avionul” ne privește pe toți. Mai mult, înțelegem că dispunem de informații prețioase de la Dumnezeu, pe care suntem datori să le comunicăm celor ce pilotează partide, evenimente, acțiuni.

Cuvântul lui Dumnezeu oferă soluții pentru problemele din orice vreme și orice societate

Dumnezeu a lăsat în Biblie o lege care spune astfel:

CITESTE MAI MULT: https://moldovacrestina.md/trebuie-sa-abordeze-pastorii-probleme-sociale-si-politice/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=trebuie-sa-abordeze-pastorii-probleme-sociale-si-politice