Current track

Title

Artist

Background

Un nou documentar HBO prezintă o ceremonie religioasă prin care o mamă îşi declară fiul ca fiind o fetiţă

Written by on noiembrie 27, 2020

Documentarul intitulat „Transhood”, care a avut premiera la HBO pe 12 Noiembrie, arată scene  în care un băieţel primeşte un aşa numit „botez transgender” în cadrul unei ceremonii religioase condusă de către o femeie. Aceasta s-a adresa persoanelor prezente chemându-le să „proclame public identitatea celor care se identifică ca fiind lesbiene, homosexuali, bisexuali, transgender, queer, nehotărâţi, intersex, pansexual, asexual şi orice altă categorie care nu a fost menţionată.”

Matt Walsh, un cunoscut autor şi blogger conservator american, descrie într-o postare pe contul său de pe o reţea socială scena astfel:

„O mamă îl trage pe fiul ei (care avea să se afle ulterior că are 4 ani) pe scenă pentru a anunţa că de fapt el e o fetiţă. Însă săracul copil pare că nu are nici un interes să facă paradă în faţa publicului. El îi dă înapoi microfonul mamei protestând „Nu vreau să fac asta!” Mama ia iniţiativa şi anunţă cu mândrie audiența că băiatul ei Phoenix vrea să vă spună că este fetiță şi că preferă să folosiţi pronumele ea.”

În completarea ceremoniei, femeia pastor îi dă băieţelului o floare roz în timp ce audiența scandează la unison: „Îţi dorim să fii bine, sănătos şi întreg. Te onorăm aşa cum eşti.”

 

Întregul documentar prezintă „copii trans” care sunt conduşi de către nişte părinţi cu un entuziasm exagerat într-o „călătorie de tranziţie”. Aceşti copii vor deveni recipientul unor instrumente de ordin social şi medical care le vor marca copilăria şi adolescenţa cu o combinaţie obscură de inhibitori de pubertate, operaţii dificile de ajustare anatomică, purtarea de îmbrăcăminte aparţinând sexului opus.

Dr. Michelle Cretella, director executiv al Colegiului Pediatrilor din America, a criticat şi ea documentarul.

„Atunci când le spune copiilor, părinţilor sau publicului în general că te poţi naşte într-un corp greşit, asta e pură ficţiune şi nu este altceva decât gaslighting (o formă de manipulare prin care unele persoane pot fi manipulate să-şi pună la îndoială gândurile, sentimentele, amintirile şi chiar realitatea din jurul lor, n. trad). Atunci când comitem acest abuz psihologic împotriva copiilor…când afirmăm iluzia că s-ar fi născut într-un corp greşit, atunci vom face ca lor să le fie mult mai dificil să accepte realitatea.”

„Este un fapt că mulţi copii sub vârsta de 7 ani nu sunt suficient de dezvoltaţi cognitiv. Când le spunem acestora miniciuna că s-ar fi născut într-un corp greşit atunci comitem un abuz psihologic pentru că perturbăm dezvoltarea lor normală cognitivă şi psihologică.”

Scene din documentar o arată pe mama lui Phoenix care îi citeşte acestuia poveşti dintr-o carte numită „Jacob’s New Dress” (o carte despre un băiat care îi place să se îmbrace ca o fată, n. trad.) „De fapt mama nu face altceva decât să-i inoculeze fiului ei ideea că este de fapt o fată. Iată că nu e nici un mister cum ajung copiii să se considere „trans,” a spus Walsh.

„Ceea ce la facem acestor copii cu medicamente inhibitoare de pubertate, hormoni sintetici şi operaţii dificile de schimbare anatomică este absolut criminal. Aceasta nu este ştiinţă. Este de fapt un abuz la adresa copiilor pentru că avem instituţii care au adoptat o ideologie radicală contrară jurământului lui Hippocrate şi ştiinţei.”

Sursa: LifeSiteNews