Current track

Title

Artist

Background

Ziua Mondială de Rugăciune a Femeilor Baptiste 2020: Purtând în rugăciune femeile din America de Nord

Written by on noiembrie 5, 2020

Continuăm să fim alături în lanțul Mondial de Rugăciune a Femeilor Baptiste marcat anual în prima zi de luni a lunii noiembrie. În 2020, această zi specială a fost marcată luni, pe 2 noiembrie, ora 19:00, iar noi am decis să publicăm nevoile femeilor din întreaga lume pe parcursul întregii săptămâni împărțit pe regiuni. Astăzi vă chemăm să ne rugăm împreună pentru femeile din America de Nord și să aduceți înaintea Domnului următoarele nevoi.

1. În timp ce căutăm să ne lărgim orizonturile si să creștem, rugați-vă ca Dumnezeu să arate unde noi trebuie să ne îndreptăm si cum am putea extinde cercul nostru pentru a răspândi Evanghelia și ajunge la mai multe femei.
2. Rugați-vă ca femeile de toate vârstele, nivelul de educație, culorile si înclinațiile politice să se simtă binevenite si încurajate să se alăture femeilor baptiste din America de Nord pentru a câștiga pentru Hristos fete si femei.
3. Rugați-vă ca Domnul să dea putere femeilor baptiste să se poată împotrivi tuturor formelor de nedreptate cu care se confruntă fetele si femeile în societate.
4. Rugați-vă ca femeile baptiste să fie unite în promovarea respectului si grijii pentru creația lui Dumnezeu.
5. Rugați-vă ca Domnul să ridice lideri cu inima dedicată Domnului, care să fie bune exemple în bisericile și comunitățile noastre.
6. Rugați-vă pentru creșterea oportunităților de conexiune, comunicare si unitate între comunitățile baptiste, care vor avea drept scop întărirea si încurajarea slujitorilor pentru a extinde trupul lui Hristos.
7. Rugați-vă ca Dumnezeu să ne binecuvânteze din abundență cu resurse materiale în așa fel încât să putem fi o binecuvântare pentru alții, iar în mod special să ajutăm persoanele vulnerabile din societatea noastră.