Current track

Title

Artist

Background

Ziua Mondială de Rugăciune Wycliffe 2020

Written by on noiembrie 11, 2020

Miercuri, 11 noiembrie, Alianța Globală pentru Traducerea Bibliei Wycliffe marchează Ziua Mondială de Rugăciune 2020 dedicată mijlocirii pentru popoarele care încă nu au acces la Cuvântul Vieții. Cele peste 100 de organizații membre în Alianța Globală Wycliffe, misionarii antrenați în traducerea Bibliei și suporterii lor în rugăciune se unesc pe genunchi pentru lărgirea Împărăției Evangheliei până la marginile pământului.

Ziua Mondială de Rugăciune Wycliffe este o sărbătoare globală în care venim înaintea lui Dumnezeu cu:
Recunoștință – ne amintim cine este Dumnezeu și cum a făcut El imposibilul de nenumărate ori.
Bucurie – recunoaștem cum Dumnezeu continuă să deschidă ușile și inimile pentru a-Și îndeplini misiunea.
Dependență – recunoaștem că tot ceea ce avem și suntem se datorează lui Dumnezeu.

În fiecare zi, în întreaga lume, bisericile și credincioșii se roagă pentru mișcarea de traducere a Bibliei, pentru impactul Cuvântului lui Dumnezeu asupra oamenilor și pentru comunitățile care nu au încă Cuvântul Său. Dar, într-o zi pe an, 11 noiembrie, facem un efort special pentru a ne uni împreună în rugăciune în toate contextele și locațiile noastre diverse.

De ce 11 noiembrie?
La 11 noiembrie 1933, fondatorii Wycliffe, Cameron Townsend și L.L. Legters, au trecut granița din SUA în Mexic pentru că Dumnezeu a răspuns la rugăciune. A fost un mare pas înainte pentru traducerea Bibliei și, de asemenea, începutul a ceea ce a devenit în cele din urmă Wycliffe (acum peste 100 de organizații în Alianța Globală Wycliffe) și organizația parteneră apropiată, SIL.

Vă invităm să vă alăturați credincioșilor care se roagă pentru mișcarea de traducere a Bibliei, folosind informațiile puse la dispoziție.

Vă mulțumim.
Echipa Wycliffe România